facebookshare
checkpoint-meto logo
Åsted Norge: Kamera hjelper politiet i å løse saker

Mange kamera-anlegg har stort forbedringspotensial

aktuellsikkerhet no
29.03.2017
Politioverbetjent Morten Drægni sier i Åsted Norge; "Mange kameraanlegg har et forbedringspotensial når det kommer til kvalitet". 
Er overvåkningsbilder i en politietterforskning viktig?

Det varierer fra sakt til sak, men overvåkningsbilder er generelt et kjempeviktig verktøy for politiet. Det finnes en rekke saker der overvåkningsbilder har vært avgjørende for oppklaringen, sier Morten Drægni. Han henviser likevel til en beskyrming når det kommer til kvalitet ved overvåkningen; "Vi erfarer at det er et stort forbedringspotensial mange steder. Enkelte presenterer så kornete bilder at det nesten ikke lar seg gjøre å se hva som er i bevegelse. Det forundrer meg at de som eier utstyret ikke ser nytten av gode bilder, men i stedet aksepterer så dårlig overvåkning vi ser enkelte steder". 

Checkpoint-Meto er opptatt av kvalitet til sine produkter. Vi har derfor et bredt spekter av høyoppløselige kamera slik at vi sammen kan skreddersy en løsning for våre kunder. Vårt motto er mer salg mindre svinn! 

Kontakt oss i dag for mer informasjon og en prat angående overvåkning! 

Informasjon i denne publiseringen er gjengitt fra Aktuellsikkerhet.no. For å lese hele saken, vennligst følg anvist link: http://aktuellsikkerhet.no/%E2%80%93-mange-kamera-anlegg-har-stort-forbedringspotensial 
Be om en gratis og
uforpliktende befaring!
Vil du bli kontaktet av oss?
Fyll inn vedlagte skjema og en av våre konsulenter vil raskt ta kontakt med deg.
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernerklæring her.
Motta vårt nyhetsbrev!
Aktuelt
Mange kamera-anlegg har stort forbedringspotensial
Nå kan butikkene promotere sine Gillette barberblader i sammen med øvrige kosmetikkprodukter!
Kjøp 3 esker med Meto prisetiketter – og få 4!